Monday 10 April 2017

İngiltere'den online güzellik ve sağlık ürünleri alabileceğiniz yerler

İngiltere'de insanların kozmetik ve sağlık ürünleri ihtiyaçlarını karşıladıkları drug store'lar çok renkli ! 

Günlük yaşantımızda yediğimiz besinlerden yeteri kadar alamadığımız vitamin,mineral,kalsiyum,demir,protein,omega 3 gibi içeriklere sahip olan tabletler sağlıklı yaşam için önemini giderek arttırıyor. Ayrıca düzenli yada yüksek performansta spor yapanlar da enerji takviyeleri sayesinde hedeflerine daha kolay ulaşıyor. Diyet yapanlar yada düzenli beslenmeye özen gösterenler için karışımlar hayatımızı kolaylaştırmak için birebir, 

Bahsedeceğimiz store'larda tüm ürünlerin satışı sağlık bakanlığı tarafindan onaylı olup ve insan sağlığına zarar vermemektedir.

Cilt vucut , saç, ayak ,el ve göz bakımı kısacası sağlık ve güzellik adına herşey neredeyse tek çatı altında ! Çok güvenilir olan bu drug store'lar reçetesiz satılabilen tüm ilaçları satma yetkisine sahip. Ünlü kozmetik markalarının ürünlerinin yanısıra lokal ve butik üreticilerin de ürünlerine rastayabileceğiniz , her bütçeye uygun ürün içeriğine sahip. Doğal ürünleri ile güzellik ve sağlık için olan ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz.Ayrıca kozmetik tercih edenler için de geniş ürün yelpazesine sahipler. Bu hafta sizin için güvenilir ve on-line satışı olan drug store'ları yazdık.

Birinci sırada BOOTS UK geliyor bizce, İngiltere'nin heryerinde rastlayabileceğimiz Boots, on-line satışta da çok kapsamlı. Parfüm, makyaj malzemeleri , cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, vucut bakım ürünleri, diş bakım ürünleri, yok yok. Vitamin, protein ,ağrı kesici ne ararsanız var! Güzelliğine ve sağlığına düşkün olan herkesin fazlası ile tatmin olabileceği boots bizim ilk favorimiz. 








İkinci sırayı SUPERDRUG alıyor listemizde; SuperDrug Store güzellik ve sağlıklı yaşam ürünlerini kolaylıkla bulabileceğiniz ürün listesinde, özellikle Parfüm indirimleri ile çok popüler. Ünlü markalar ve kendi markasının ürünlerini satan SuperDrug ,güvenilir ve hesaplı.Özel günlerde tasarladıkları hediye paketleri ve indirimleri çok keyifli,çok renkli.








HOLLAND AND BARRET Doğal sağlık ürünleri, özel detox ve diyet çayları , Protein Tozları , Vitaminler bu store sağlıklı yaşam desteği için gerekli tüm ürünleri size sunuyor. Diğer iki stordan farklı olarak kozmetik ürün içeriği yok. Makyaj malzemesi satmıyor. Çok sayıda marka ver içeriğinde. popüler zayıflama tabletlerini kolaylıkla bulabileceğiniz , güvenilir bir alışveriş ortamına sahip. On-line sitesinde tüm ürünlerin açıklamaları bize yön verebiliyor.






MY PROTEIN; özellikle vucut geliştirme hedefinde olanların vazgeçilmezi. Belirlediğiniz hedefte size eşlik edecek ürünler sunuyor. Zayıflamak isteyenler için de ürünleri mevcut. Aktif spor yaşantısı olanların çok bildiği bu site yine favoriler arasında, özellikle protein takviyeleri için en tercih edilen site.





NATURE BEST; on-line satışı olan Nature Best , naturel tabletleri, besin takviyeleri, vitamin, protein ve sağlıklı yaşam için destekleyici ürünleri yine oldukça tercih edilenlerden.





SALLY BEAUTY ; daha çok profesyonel saç bakım ürünleri ve aletleri ile biliniyor. Saç bakımı adına bir çok ürün bulabilirsiniz bu sitede. Saç bakım ürünlerinin yanında cilt, vucut,tırnak bakım ürünleri ve makyaj ürünleri de var tabi içeriğinde. Ne istediğini bilen müşterilerin tercih ettiği bir satış sitesi.






Bir diğer seçenek CHEMIST DIRECT ; on-line eczane gibi , sağlıklı yaşam ürünleri ve sağlıklı yaşama destek temalı ürün içeriğine sahip bir site. Evcil Hayvanı olanların özellikle tercih ettiği sitede, pet bölümü size gayet yardımcı olabilecek ürünler içeriyor.



Umarız önerilerimiz hayatınızı kolaylaştırır. 

Gelecek yazılarımızda İngiltere'de satışı olan kozmetik ürünlerin markalarını ve sitelerine değineceğiz , Sevgiyle kalın.

No comments:

Post a Comment