Saturday 11 March 2017

Topshop & Topman Markaları

İngiltere`de modanın yönünü belirleyen öncülerden biri olan TOPSHOP markası,trendi yakalarken kaliteden de taviz vermek istemeyenlerin adresi. Arcadia Grubun en önemli markalarından biri olan Topshop, kadın giyim ve aksesuralarını barındırırken içeriğinde ,Erkek giyim kısmı da TOPMAN oluyor, genelde ikisi yanyana yerlerini alıyor Londra'nın alışveriş caddeleri ve alışveriş merkezlerinde.

Topshop ve Topman`in Oxford Street üzerinde yer alan dev mağazası her daim parti havasında, mağazanın önü her zaman cıvıl cıvıl insanlarla dolu. Özellikle hafta sonları mağazanın girişinde yerini alan DJ ve özel performansları hareketi arttırıyor. Vitrinleri adeta hipnoz etkisi yaratarak seni içine çekiyor. Yani diyeceğimiz o ki; Londra'ya yolunuz düşerse, ki o yol mutlaka Oxford Street'ten geçer,Topshop' a uğramanızı şiddetle öneririz.


Mağaza`da butik markalar giriş katında yer alırken, Topshop`un kendi markası ile sunduğu ürünleri diğer katları kaplamış durumda. 

Giriş katında bulunan cup cake reyonu olayın boyutunu değiştiriyor ve size alışverişeten tükenen enerjinizi geri kazanmanız için yardımcı oluyor.

 Deri aksesuarlara yer verilen giriş katı tasarımcıların markalarına ev sahipliği yapıyor.

 Çok ama çok renkli, çok seçenekli. Spor giyimden, klasik giyime, gündelik opsiyonlardan abiyelere kadar herşey var.



 Ayakkabı bölümünde kendinizden geçmeniz an meselesi. Aksesuarlar bölümü ise, trendi yakalamanız için özel dokunuşlara sahip. Şapkaları, şalları, çantaları, cüzdanları, eşarpları, saç aksesuarları , takıları, makyaj ve parfümleri, saymakla bitmeyecek seçenekler sunuyor ziyaretçilerine. Hediye olarak alabileceğiniz çok yaratıcı ve kullanışlı dekoratif objeler var, güncel tasarımlar ile evlere ve ofislere de renk katıyor.

Özel bir bölüm olan Tpshop Maternity, Hamile bölümü anne adaylarının trendlerden geri kalmamasını sağlayacak tasarımlar sunarken, konfordan taviz vermemesi için özel tasarlanmış modern ve sağlıklı ürünleri ile anne adaylarının da vazgeçilmezi .

Spor giyim bölümü Active Wear ürünlerin moda ile buluştuğu yer. Özellikle ünlü pop müzik kraliçesi Beyonce ` un özel spor giyim markası olan Ivy Park Topshop`un önemli bir bölümünü oluşturuyor, kesinlikle görülmeye değer.

Butik bölümünde premier ürünlere sahip olan Topshop, özel günlerinizde sizi göz kamaştırıcı bir stile doğru yönlendiriyor. 2017 çalışmalarında gelinler ve nedimeler bölümünü oluşturan marka, bu konuda da modaya öncülük edeceğe benziyor. 


Ayakkabı bölümünde Kurt Geiger, Vans, Coverse, Puma, Adidas, Tommy Hilfiger, New Balance, Rebook  gibi birçok popüler markanın çok özel ürünlerini sunuyor. Office Shoes ürünlerini de barındırıyor içinde ki bu daha da renk katıyor ayakkabı bölümüne.

İçeriğinde yer alan markalara değinecek olursak,  Ivy park, Adidas, Calvin Klein, Rare , Glamorous, Skinnydep , Oliva Burton , Coverse, Quay Sunglasses , Hype ve niceleri....

Sosyal medya sayfaları çok aktif olan markayı favoriniz olan sosyal medya ağından takip edebilir, moda trendlerine dair fikir edinebilirisiniz, zira Blog' unda çok yaratıcı paylaşımlara yer veriyor ve bizim favorimiz.

Diğer bir detay ise Topshop  doğum gününüzde size promosyon kodu gönderiyor ve %10 indirimi size hediye ediyor, sitesine üye olmayı ve hediye indirimizi kullanmayı unutmayın!

Yazarak anlatamayacağımız kısımları sizin için gidip Oxford Street mağazasından fotoğraflamayı tercih ettik, umarız renkliliği biraz olsun yansıtabiliriz .









Renkli alışverişler.

Haftaya sizin için diğer bir renkli still adresi olan Urban Outfitter mağazasını kaleme alacağız . İlgilendiğiniz ve bilmek istediğiniz trend adresleri için bize önerilerinizi bekliyoruz.


Sevgiler

No comments:

Post a Comment