Saturday 25 February 2017

İngiltere`de On-line alışveriş yapabileceğiniz en popüler platformlar


Bildiğiniz gibi dönemin en popüler alişveriş türü on-line alışveriş, on-line alışverişte en önemli konulardan biri güvenli olması !
Ürünlerin orjinal ve kaliteli olması! 
Ürün teslimatının zamanında yapılması! 
Ödeme yaparken kendimizi güvende hissedebilceğimiz bir sisteme sahip olması!

Birçok sitenin direk Türkiye` teslimatı olmasının yanısıra bazılarının sadece İngiltere dağıtımı var. Fakat bu sizin alışveriş yapmanıza engel değil, çünkü biz sizin İngiltere'deki adresiniz olabiliriz! 

Yada birden fazla yerden almış olduğunuz ürünlerinizi sizin için birleştirip size gönderebiliriz!

Şimdi asıl konumuz olan "HANGİ ON-LINE ALIŞVERIŞ PLATFORMLARINDAN GÜVENLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİZ?"








Tabi ki hepimizin duymuş oldugu Ebay ; platformda hesabı olan herkes satış ve alış yapabiliyor. İngiltere'nin en çok kullanılan alışveriş platformlarının başında gelen Ebay , guvenlik konusunda çok hassas, satıcıların ürünlerini oldukça inceleyen bir site ama yine de herşey orjinal değil. Dikkay edilmesi geren husuların basında satıcının hangi ülkeden oldugudur ,çünkü ürün teslimatını doğrudan etkiliyor. Diğer bir nokta her satıcının kargo gönderme durumu yok, bazıları sadece teslim alınması durumunda ürünü alaın diye belirtiyor. Ödemeler konusunda çok güvenli bir ortam. Bu platformda HERŞEY var. Satıcıların ''feedback'' leri bize fikşr veren ve güvenilir satıcıları bulmamızı sağlayan en önemli sekme.

http://www.ebay.co.uk















Çok ama çok bilinen , elekrtonik ve teknoloji için neredeyse tek adres olan AMAZON; popülerlüğünden hiç birşey kaybetmedi! Ürün çeşitliliğini yıllar içerisinde arttırdı ve bize teknoloji, elektronic cihazların yanı sıra, ev gerecleri hatta giysi ,kozmetik ve daha nice ürün sunuyor. Güvenilir, ekonomik,renkli bir platform! Ürünlerin orjinalliğine oldukça yüksek güvenlik önlemleri olduğundan satışta ki ürünleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yine de feedback okunmasını öneririz!









Bir Marka Cenneti, tüm ünlü markaların birleştiği çatı, mağazaları sürekli insanlarla dolu olan TK MAXX; on-line alışveriş olarak da çok keyifli bir platforma sahip. Premier markaların ürünlerini çok şaşıracağınız fiyatlara bulmanız mümkün. Orjinal ürünler , güvenli ödeme , hızlı teslimat !

http://www.tkmaxx.com/














Seyahatten ,modaya, ev dekorondan, kozmetiğe en ekonomik şekilde bize ürünler sunan GROUPON; indirim severler için vazgeçilmez bir platform. Sürekli değişen ürünleri ile alışverişimize renk katacak bir platform , doğru zamanlama ile herşeyi bulma ihtimaliniz var !








Hepimizin bildiği oldukça popüler olan ASOS ;

İçeriğinde kendi  markasi (ASOS etiketli ) ürüleri ve birçok ünlü markanın ürünlerine rastlayabileceğimiz , kaliteden taviz vermeyen ,modayı yakından takip edebilieceğiniz bir platform!
Artı olarak ''Market Place'' bölümünde BUTİK ve VİNTAGE ürünlere rastlayabilirisiniz! 
Kadın, Erkek, Çocuk giyim, akseseuar, ayakkabı gibi çeşitli ürün yelpazesine sahip!

www.asos.com
















Genç girişimci ruhun temsilcisi MİSSGUIDED ; Çok renkli çok hareketli bir site, modayı yakından takip eden tüm trendleri kolayca ürünlerde görebileceğiniz, gençleri can evinden vuaracak bir alışveriş sitesi.






El emeği, göz nuru, tasarım, el yapımı, niş ürünleri bulabileceginiz bir platform olan ETSY; herkesin el yapımı ''CUSTOM'' ürünlerini satabiliceği bir platform , butik havasında ama oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Ödeme sistemi güvenli.
Satıcıların feedbacklerini okumak yine önemli bir yol gösterici.















Marka severlerin favori platformu ZALANDO ; 
Bu platform aklınıza gelebilecek neredeyse tüm markaların orjinal ürünlerini yetkili olarak satan bir platform! İçeriğinde yer alan tüm ürünler orjinal ve ünlü dünya markaları ! Hızlı ve güvenli servisi , ürün seçenekleri ile favorilerin başını çekiyor!
Marka bazlı arama yapabileceğiniz sitede Kadın, Erkek, Çocuk Giyim, Aksesuar, Ayakkabı seçenekleri ile  size güzel bir alışveriş ortamı sağlıyor.











Oldukça geniş bir  ürün ağına sahip olan VERY ;  Orjinal ve Dünyaca ünlü markaların ürünlerini güvenle satınalabilceğiniz bu platfrom sadece giyim aksesuar değil, Oyun, DVD ,Elektronik cihazlar, kozmetik, çocuk oyuncakları, ev dekoru, bahçe dekoru gibi ürünleri bulabileceğiniz , indirimleri ile meşhur bir paltform! Takip edildiği durumda çok avantajlı fiyatlar ile alışveriş yapabileceğiniz bir renk cümbüşü.





Ünlülerin giydiği en popüler modellerden esinlenerek sunulan bir çok ürünü burada bulabilirsiniz, modayı hızlı takip edebileceğiniz ve oldukça ekonomik fiyatlara rastlayabiliceğiniz Boohoo ; Tam anlamı ile harikalar diyarı, Kadın Erkek Genç giyim trendlerini size sunan kullanımı güvenli ve kolay bir platform ! 





O ZAMAN HAYDİ ALIŞVERiŞE ....

PAKETLERİNİZİ YOLLATACAĞINIZ İngiltere adresiniz için info@ingilteredensatinal.com yazarak gerekli bilgileri alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında eğer engellere takılırsanız ekibimiz tüm çözüm önerilerini size yardım etmek için sunmaya hazır !

Gelecek hafta İngiltere'de bulunan ''depertmant store'' lara yer vereceğiz. Hoscakalin

1 comment:

  1. Elinize sağlık güzel bir içerik olmuş. İnternette ekonomik alışveriş nasıl yapılır? diye araştırırken denk geldim sizlerde göz atın.

    ReplyDelete