Friday 17 March 2017

URBAN OUTFITTERS Oxford Street Londra sizin için gezip gördük.....





Urban Outfıtters Mağazası Oxford Street üzerinde en çok uğranılan adreslerden biri. Farklılık severlerin gözdesi. Tarzını bilenlerin vazgeçilmezi. İlginç bir dekoru var mağazanın ve konforu. Keyifle vakit geçirebileceğiniz bir ortam var içeride. Çok steril , karmaşa yok mesela, herşey azar azar. Vintage severlerin kesinlikle ilgisini çekebilecek ürünler var. Eviniz yada ofisiniz şenlendirecek objeler var. Eğer ilginç hediyeler almayı seviyorsanız sevdiklerinize, burada mutlaka ilginç bir ürüne rastlayabilirsiniz.












Kadın Giyim, Erkek Giyim, aksesuar, takı, kozmetik, hediyelik eşya , ev dekoru , kitap defter, poster ,plak ,plak çalar , dekoratif objeler çok ama çok tarz herşey Urban Outfıtters raflarında ! Duvarlara monte edilmiş şekilde yapılan sunum bir harika.







Kendi markası ile ürettiği ürünlerin yanı sıra çok duyulan dünya markaları var içeriğinde . Fila , Nike, Calvin Klein ,Adidas, Nike ,Stussy, Kappa, gibi bilinen isimlerin yanında az adet üreten dizayner markaların çok özel standları var ! Kendi denim markası BDG trendi yakından takip edenlerin iligisini toplayan bir marka. Aslında Urban Outfıtters fazlası ile tarz olanların yeri, çok sıradan ürünler yok içeriğinde. Markdan ziyade tasarım ön planda.




Tüm bölümlerde yer alan ürünler de çok özenle seçilmiş , seri üretim olmayan tasarımlar.







Sokak modasının vazgeçilmezi güneş gözlükleri çok keyifli mesela !





Bizim en favori bölümüz dekoratif objeler! Ev yada ofis dekorunda kulanabileceğiniz çok karakterli parçalara sahip bu bölüm. kesinlikle yaratıcılığın zirvesinde.








Bir diğer favorimiz kitaplar ve plaklar ... klasiklerin yanı sıra trendy ve vintage kolleksiyonları var.












İç giyim bölümü çok huzurlu, standlarda bu dönem hep mumlar yanıyor. İnsanın ruhunu okşayan bir sunum hazırlamışlar müşterileri için.



Kozmetik ürünleri de en az diğer ürünler kadar ilginç. Renkler ve şekiller ürünlere verilmiş olan isimler çok ama çok baştan çıkatıcı.




 Ayrıca Urban Outfitters Fotoğraf çekmeyi yada çekilmeyi sevenlerin de gözdesi. Gündeme uygarlanmıs insta lensler, ınsta fotoğraf makineleri, fotoğraflarınızı yerleştirebiceğniz çerceveler, panolar dekoratif araçlar oldukça keyifli.




Kişiliğinizle bütünleştirebileceğiniz aksesuarlar kesinlikle gözdeler arasında.










Umarız az da olsa yansıtablmişizdir bu huzurlu ortamı. Tarz takipçilerinin yakından bildiği bu mağazaya gelirseniz uğrayın ama gelemezseniz de on-line takip edin deriz. Kesinlikle bakış açınıza renk katacağından eminiz.


Unutmadan söyleyelim, burası bir Kaktüs Cenneti ,yüzlerce kaktüs ve kaktüs şeklinde ürün var !




















On-line alışveriş yapmak için linkiniz    http://www.urbanoutfitters.com/uk


İngiltere' den Alış-veriş adresinizi almak için bize yazın! info@ingiltredensatinal.com

Yardımcı olabileceğimiz konular için ekibimiz her zaman çözüm önerileri ile iş başında.

Sevgiyle kalın.

No comments:

Post a Comment